Velkommen hos Stokergaarden.dk    DB = Dansk Bygget ​ Vi brænder for det !

Træpiller som miljøvenlig og billig brændsel til træpillefyr

Et træpillefyr er en miljøvenlig og billig varmeløsning. Hos Stokergaarden er vi specialister i træpillefyr til private og erhverv.Vi ligger i Midtjylland nær Herning, Ringkøbing og Skjern.

​Træpiller er et biobrændsel, der er kendetegnet ved at være CO2-neutralt. Den alvorligste klimatrussel i dag er drivhuseffekten, der opstår som en ubalance mellem forbrug og produktion af CO2.

Et træpillefyr kan give store besparelser

Hvem vil ikke gerne spare 50 procent på den årlige varmeudgift? - og måske lidt mere. Selvom prisen på træpiller varierer, kan en halvering af varmeregningen stadig nemt opnås.

Ved at anvende et træpillefyr til opvarmning, sparer du op til 50 procent på varmeregningen i forhold til et standard oliefyr. I dag er det næsten lige så let at betjene og vedligeholde et træpillefyr som et oliefyr. Ud over få rens om året, skal fyret fyldes med træpiller en til tre gange om ugen alt efter varmebehov.

Alle paller er emballeret med vandtæt hætte,absolut bedste kvalitet på markedet,garanteret slaggefri, og minimal aske.

Ønskes træpillerne leveret så kig her: Levering af træpiller


​Priser er afhentet på vores lager hos Stokergården i Kibæk i Midtjylland. Vi tager imod kontant betaling, mobil pay eller kontooverførsel.​

​Få en snak om træpiller og træpillefyr

Lyder et træpillefyr som noget for dig? Så kontakt os på telefon 40 76 56 26 eller e-mail jens@stokergaarden.dk og hør nærmere.

​HP 8 mm 896 kilo pr. palle ​

Afhentningspris: Kr. 2000 inklusive moms

HP 6 mm 896 kilo pr. palle ​
Afhentningspris: Kr. 1950 inklusive moms

Stora enso 6 mm 832 kilo pr. palle

Afhentningspris: Kr. 1850 inklusive moms​