Velkommen hos Stokergaarden.dk Tlf : 4076 5626

DB = Dansk Bygget

Vi brænder for det !​

Stokerfyr giver en stor varmebesparelse - DB stoker

Hos Stokergården har vi siden år 2000 produceret stokerfyr af høj kvalitet. Vi tilpasser, udvikler og forbedrer løbende vores produkter.

Et stokerfyr egner sig bedst til huse på mindst 100 kvadratmeter, og som måske ikke er optimalt isoleret. Der er især penge at spare på opvarmningen ved huse på omkring 150 til 2000 kvadratmeter. 

Derudover er et stokerfyr især en rigtig god løsning til ejendomme på landet eller i mindre byer, hvor der er frit valg på energitilslutning samt i boliger, der tidligere har været opvarmet med olie eller gas.

DB stoker er et dansk fremstillet kvalitetsprodukt, som kan fyre med krævende brændsel uden den store vedligeholdelse. Derved kræver dette stokerfyr et minimum af vedligeholdelse, og det skal kun tilses en til tre gange ugentligt – afhængig af magasinstørrelse og brændsel.

DB LE er for dig, der ønsker at fyre med granulater, korn, flis og lignende. Du kan også vælge en af vores andre modeller, DB Multi Mini, hvis du ønsker at fyre med korn eller træpiller.

DB stoker fås i forskellige modeller

Vores stokerfyr fås i følgende magasin størrelser:

DB 400 LE

DB 700 LE

DB 1150 LE

Alle har en forandret bund, som gør, at de har endnu nemmere ved at fyre med flis, som er det billigste fyringsmateriale til et stokerfyr.

Omrører og programmerbar tænding kan tilvælges på alle tre DB stoker-modeller.

DB 700 LE og DB 1150 LE er med dobbelt låg, som er konstrueret således, at låget ikke er i vejen ved fyldning med minilæsser. Derudover kan alle vores DB stoker-modeller betjenes fra både højre og venstre.

Vores stokerfyr kommer med en ny software med op til fem forskellige brændselsprofiler. Tre af dem er forprogrammeret til piller, korn samt flis, og de to resterende kan tilpasses efter behov. I øjeblikket leveres DB Stoker LE i tre magasinstørrelser samt to effektstørrelser 2-17 KW og 15-60 KW

Automatisk tænding på stokerfyr

Vores stokerfyr har automatisk tænding, som kan programmeres efter behov.


Fordelen ved programmerbar tænding giver en stor besparelse på brændsel, som er helt op til 60 procent ved sommerfyring. Sekundær varmekilde, som for eksempel solvarme, er ved programmerbar tænding ikke længere rentabel.

Fordelene ved et DB stoker:

  • Det tænder alt - også korn
  • Det har op til tre tidsintervaller per døgn – hvornår og hvor længe er valgfrit
  • Ved udelukkende fyring til brugsvand, kører fyret en til to timer pr. døgn
  • Forbrændingen optimeres, fordi lavlast elimineres
  • Stor fordel ved brændefyring, fordi kedel og anlægstemperatur kan sænkes inden brændefyring startes


Prisen for tænding er på 4500 kroner ved nye anlæg. 


Ønsker du at høre mere om vores DB stoker, kan du kontakte os på telefon 40 76 56 26 eller på vores e-mail jens@stokergaarden.dk.

Stokergården

Rævehøjvej 1, 6933 Kibæk

Tlf:   4076 5626

Mail: jens@stokergaarden.dk​